Szünetelnek az edzések

Tisztelt Karatékák és Szülők!

A rendhagyó körülmények miatt határozatlan ideig kénytelenek vagyunk eltérni a szokásos edzésrendtől. Néhány információt megosztanék veletek.

1. Normális esetben a karate (budo-ként való) gyakorlása hosszú távú, egész életre szóló folyamat, ezért ha közbejönnek ilyen-olyan időszakok, az nem okozhat törést az elhatározásban vagy az elszántságban.

2. Sokat beszélünk arról, hogy a harcos egyfelől pontosan végre tudja hajtani az utasításokat, másfelől képes egyéni kreatív működésre, akár a jég hátán is.

3. Ez valóban egy „tükörvírus”, mert mindig a helyzetben derül ki, ki is vagy valójában. Érdemes mindnyájunknak megvizsgálni, miben is hiszünk, hol vannak a félelmeink, bátorságunk, kitartásunk, emberségünk, stb. Tedd őszintén.

4. Nem a tanárod, edzőtársaid, vagy a terem miatt edzel. Ezért most se hagyd abba, hanem gyakorolj! Ne határozd el, mennyi ideig vagy hányszor egy héten! Legyél szabad ebben és igyekezz megtalálni valami olyat, amit eddig nem is kerestél!

5. Jövő héttől (reményeim szerint) én is csatlakozom azokhoz, akik feltesznek edzéseket, magyarázatokat, hogy segítséget kapjatok ez által is. Kérlek benneteket, hívjátok fel erre egymás figyelmét!

6. Sokan érdeklődtetek a tanfolyamdíjak felől. Nos, ezért, illetve erre az időszakra senkinek nem KELL fizetnie. Mivel mi, mint profi tanárok, minden egyebet feláldoztunk, hogy ez lehessen a szakmánk, ebben egyre nagyobb ismeretre tegyünk szert, valamint hogy ezt minél hatékonyabban át tudjuk adni nektek is – ebből élünk. Amennyiben ezt érted, a többi rád van bízva.

7. A kapcsolatom veletek, nem heti 2×1,5 órára szól. Sokan közületek már tudják ezt és ki is használják. Tehát soha nem zavarsz, ha mégis – majd szólok. Gyere, vagy kérdezz bátran. Mivel konzervatív vagyok, nincs közösségi oldalam és ne is akarj rábeszélni. De fel tudsz hívni, fel tudsz keresni, ha bevállalod persze. Szívesen segítek mindenben, amire van lehetőségem, keress bátran!

Köszönöm és jó egészséget mindenkinek!

Shihan