Nyári napközis gyerektábor és felnőtt nyári kurzus

2021. május 28.

Idén is megrendezésre kerülnek hagyományos gyermek- és felnőtt egy hetes kurzusaink hamarosan megnyíló új dojonkban.


Napközis gyerektábor

Szokásos nyári napközis táborunkat idén is megtartjuk. A gyerekek a karate edzéseken kívül játékkal és különböző szabadidős programokkal töltik a napot. Mosdók és öltözők rendelkezésre állnak.

  • Időpont: 2021. június 21-25. (hétfő-péntek)
  • Étkezés: Kérjük a szülőket csomagoljanak a gyerekeknek ételt. Hűtő és mikrohullámú sütő rendelkezésre áll, saját evőeszközt azonban hozzanak a gyerekek. Amennyiben melegítendő ételt készítenek be, kérjük, mikrózható műanyag dobozban hozzák azt.
  • Ruházat: Az edzések és a napi tevékenység, tetszés szerinti ruházatban történik.
  • Érkezés: A helyszínen 07:30-08:30 között van gyülekezés, délután 16:30-17:00 között lehet elvinni a gyerekeket.

A gyerektáborban olyan 7. évét betöltött gyermek is részt vehet, aki egyébként nem tagja szövetségünknek. Feltétel, hogy a közös programokban ugyan úgy részt kell vennie, mint a többieknek.

Kérjük a részvételi szándékot jelezni a honlap kapcsolati adatainál is megtalálható email címre vagy telefonszámra!


Felnőtt nyári kurzus

Az idén is tartunk bejárós dojo kurzust. Ezek az alkalmak felnőtteknek és az idősebb gyerek korosztálynak szólnak.

Most először van lehetőségünk együtt kipróbálni új dojonkat és közösen edzeni ilyen hosszú elzártság után. Amennyiben lehetőségetek engedi, jó lenne képviselnetek magatokat és itt lenni a "kezdeteknél".

  • Időpont: 2021. június 28-július 02. (hétfő-péntek), az edzések 09:00-kor és 18:30-kor kezdődnek.

Helyszín

Mindkét tábor új dojonkban kerül megrendezésre, mely a tervek szerint egyben új központunk is lesz egész napos nyitva tartással: 2234 Maglód, Wodiáner út 39.

Kényelmesen parkolni jelenleg még a patakpart és a Vas-Műszaki Bolt melletti területen lehet, ahonnan kiépített járdán, 1 perc sétával lehet a dojohoz eljutni.

Bár az épületen a külső munkálatok még hátra vannak, a belső tér a táborok idejére teljesen kialakításra és átadásra kerül, így az edzések, gyerektábori játékos foglalkozások megtartását semmi sem fogja megzavarni.


Mindkét kurzusra mindenkit szeretettel várunk!